DialoguE cursussen professioneel Nederlands

Een cursus professioneel Nederlands precies op maat van uw behoeftes zó dat u uw doelstellingen uiterst snel kan realiseren.

Met een DialoguE cursus professioneel Nederlands bent u snel in staat zowel Nederlands te spreken als in het Nederlands te onderhandelen.

Meer dan waarschijnlijk zijn DialoguE cursussen professioneel Nederlands de snellere weg naar reëel zelfvertrouwen, het vocabulaire en de uitdrukkingen die bij uw beroep horen. In één week gaat ook die deur voor u open.

Onze cursussen professioneel Nederlands zijn realistisch: ze integreren uw dagelijkse beroepservaring en focussen op die taken die u in het Nederlands moet aankunnen.

U gebruikt uw eigen professioneel materiaal (folders, handboeken, e-mails, brieven, rapporten, evaluaties, ... ) of echt materiaal : krantenartikels, interviews, vergaderingen, video, DVD, ...

De belangrijkste doelstelling van zo'n DialoguE cursus professioneel Nederlands is: in de kortst mogelijke tijd die vaardigheden verbeteren die u voor de taken die u in het Nederlands aan moet kunnen, nodig heeft.

Kers op de taart: DialoguE cursussen professioneel Nederlands maken u vertrouwd met de sfeer van het Nederlandstalige zakenmilieu: gangbare ideeën, mentaliteit, cultuur, non verbaal gedrag, gepaste manieren van reageren, vakjargon en nog veel meer.

Voor elk niveau.

Onze cursussen professioneel Nederlands kunnen voor elk niveau taalvaardigheid Nederlands, ook voor complete beginners.

Vergeet vooral uw eigen documentatie niet. Die documenten kunnen, als u dat wens, een nuttig uitgangspunt zijn voor alle of enkele lessen.

Aan het einde van uw verblijf krijgt u uw eigen audio CD mee. Daarop de essentie van wat u leerde samengevat in uiterst nuttige sleutelzinnen in verband met uw vak. U krijgt ook uw evaluatie mee, een grafiekje dat uw vorderingen toont.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over onze cursussen professioneel Nederlands, mail of bel gerust.

Cursusinhoud

Zo'n cursussen professioneel Nederlands gaan uit van reële situaties: notullen van vergaderingen, debatten, voorstellingen, samenkomsten, onderhandelingen, gesprekken, commerciële correspondentie etc.

Zo komen bijvoorbeeld aan bod:

  • professioneel vocabulaire
  • werksituaties
  • werkvergaderingen
  • voorstellingen
  • onderhandelingen

Cursussen professioneel Nederlands in een oogopslag

Specifiek Nederlands en in company opleidingen

 
 
website gemaakt door dyzyx.com