5 dagen om uw Nederlands vocabulaire te vervolledigen!

U spreekt wel Nederlands maar moet voortdurend naar woorden zoeken. Hoewel u Nederlands spreekt, lijkt uw woordenschat eerder beperkt. U spreekt Nederlands maar u kan niet nuanceren.

Aan uw kennis van Nederlandse grammatica ligt het niet. Begrijpen wat er gezegd wordt gaat en aan uw uitspraak kan het ook niet liggen, dat lukt aardig. Maar u beschikt blijkbaar niet over voldoende paraat Nederlands vocabulaire. Daar heeft u al op alle manieren geprobeerd wat aan te doen maar het resultaat is er niet naar.

5 dagen DialoguE kunnen uw leven veranderen.

De DialoguE benadering is een pragmatische aanpak. Hij is het resultaat van jarenlange ervaring met tal van deelnemers uit tal van landen. Die hadden ook dat tekort waar ook u nu op stoot.

Bij DialoguE heeft u maar 5 dagen nodig om te ontdekken wat er u precies ontbrak om u genuanceerder en preciezer in het Nederlands te kunnen uitdrukken. Maar 5 dagen om te ontdekken waar u al zo lang naar zoekt. En, zoals zovelen voor u, vraagt u zich achteraf waarschijnlijk af waarom u niet eerder op DialoguE beroep deed.

 
 
website gemaakt door dyzyx.com